faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor →
Rezultatele căutării

Aleg profesionistul

Postat de admin on 28/06/2017
| 0

Semeni un gând culegi o faptă, semeni o faptă de mai multe ori culegi un obicei, semeni un obicei în mai multe forme de exprimare culegi un caracter, semeni un caracter, culegi un destin. Aseară am aflat că fiecare corp uman are 100 triliarde de celule, fiecare cu program de autoînsănătoșire. Am mai aflat că putem trăi 142 de ani și alegem să trăim de cele mai multe ori jumătate din această cifră. O dată la 7 ani corpul nostru se schimbă complet. Dacă-i asigurăm condițiile necesare de a se curăța de toxine lucrurile evoluează frumos. Cu toate astea alegem, de cele mai multe ori, să trăim jumătate din cât ne-ar permite viața sau programul genetic.

Nu avem stimă de sine, ci preluăm comportamente inconștient. Stima de sine nu este o cauză, ci o consecință a unui comportament. Dacă încercăm artificial să ne creștem stima de sine avem aceleași rezultate că atunci când facem masaj unui picior de lemn. Trist, dar cel mai adesea ales. Iubirea de sine începe după ridicarea cortinei și înțelegerea faptului că omul ce ești nu va întruchipa niciodată perfecțiunea și tu ești dispus să-i vezi clar la lumina zilei defectele, să faci cunoștință cu ele, să le tolerezi și să-l ajuți pe omul ce ești să înțeleagă că vechile decizii și obiceiuri i-au fost bune la un moment dat, dar viața și el au evoluat și e timpul să meargă mai departe.

Veți funcționa bine împreună atunci când veți învăța să conviețuiți unul cu defectele celuilalt și vă veți arăta fără teamă unul altuia neliniștile, imperfecțiunile, complexele, știind că veți primi înapoi înțelegere și acceptare. Reîndrăgostirea de sine pare ușoară. Pare că înseamnă fluturi în stomac și reîntoarcere la momente de bucurie, orbire, nebunie dar, dragostea de sine cere mai multe. Cere asumarea realității, cere fidelitate în fața deciziilor luate, angajament, muncă, al dracului de multă muncă. Și atunci prin muncă și acceptare revenim la programul inițial, vedem că pentru a face lumina trebuie să aprindem un buton și să facem lumină și nu să dăm afară cu forța întunericul sau vechile metehne.

Am întâlnit un profesionist care m-a făcut să mă gândesc că alegerea mea de a trăi măcar 100 de ani cât a trăit bunica mamei nu-i tocmai salutară și pot trăi mai mult fiind sănătoasă și bucurându-mă de fiecare clipă. În cartierul Rahova, pe strada Aleea Sălaj, numărul 6 am întâlnit o doamnă și-o profesionistă și-am reînțeles că acea bucurie de a deveni importanți prin prisma problemelor adesea imaginare avute se manifestă și-n sănătate. Când apare o problemă prin prisma căreia îți exprimi o neacceptare fiecare fibră din corpul tău se răsucește să rezolve finalitatea și nu cauza și caută soluții la problema greșită. Foarte rar problema declarată este și cea reală. Si când înțelegi, dacă înțelegi, îți mai faci și reproșuri și te întorci la înțelegerea îndrăgostirii de sine. Pe doamna Dr. Curaj o găsiți în cadrul Fundației Geron pe Aleea Sălaj, numărul 6 unde ajută persoane vârstnice să conviețuiască cu boli degenerative precum Parkinson, Alzeimer și tineri ca noi să înțeleagă că viața frumoasă, sănătoasă și îndelungată reprezintă o alegere făcută zi de zi cu înțelepciune și tact.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele